top of page

La un zoom de profesia mea! 

Ateliere de consiliere vocațională
   

        Atelierele de consiliere vocațională de grup se adresează tinerilor și adulților care se află într-un impas și au nevoie de ghidare pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru ei în contextul actual. 

Acestea sunt interactive, durează 4 ore iar designul lor este stabilit în funcție de grup și nevoile acestuia. Numărul maxim de participanți este de 6 persoane. 

Atelierele de grup conțin informații teoretice și multe exerciții practice. Este încurajat lucrul în echipă și schimbul de impresii, informații. Fiecare participant pleacă cu o idee mai clară despre ce alternative are dar și cu energie bună, prieteni, experiențe numai bune de împărtășit și celor din jur. 

       Consilierea individuală se adresează tinerilor și adulților  care  au nevoie de claritate pentru a face alegerea optimă pe termen lung. ​În general au nevoie de sesiuni de consiliere individuală tinerii care își aleg liceul și nu știu ce opțiuni li se potrivește cel mai bine,  tinerii care vor să se înscrie la facultate sau să plece la muncă în străinătate dar au îndoieli legate de decizia lor , adulți care s-au întors în țară și cochetează cu ideea de antreprenoriat sau adulți care au nevoie de reconversie profesională. 

       O sesiune durează 1,5 ore. Fiecare beneficiar își va cunoaște mai bine abilitățile și va avea cu un plan de acțiune creionat tocmai bun de pus în practică. 

bottom of page