top of page

Proiect Swimathon 2021

Proiectul "Meseria care mi se potrivește!" a fost adresat cu precădere tinerilor (18-30 ani) care nu își cunosc abilitățile personale și nu au o idee clară legată de meseria care li se potrivește cel mai bine.

Toate informațiile necesare, testele de aptitudini și programarea unei ședințe de consiliere sunt la un click distanță de ei. Materialele și serviciile oferite le-au putut accesa oricând doresc de acasa, acestea fiind disponibile pe site.

Din experiența cu beneficiarii, sesiunile de consiliere în carieră reduc timpul și banii cheltuiți pe școli (postliceale, facultăți) care ulterior sunt abandonate. Aceste sesiuni îi ajută să se mobilizeze și să iasă din  inerția de a sta acasă până își clarifică ce doresc.

50 de tineri din București și zonele limitrofe au beneficiat de consiliere vocațională individuală și de grup cu scopul de a își cunoaște abilitățile, de a-și descoperi talentele și de a explora oportunitățile oferite de piața muncii.

Pentru că Bucureștiul oferă oportunități în special celor cu studii superioare, ne-am gândit să oferim suport pentru a avea șansa la un loc de muncă mai bun la cel puțin 15  tineri cu un grad de educație redus sau din categorii vulnerabile (cei ce au ieșit din sistemul de protecție a copilului, persoane din familii monoparentale, victime ale violenței domestice).
Le-am oferit activitati precum: sesiuni de dezvoltare personală, sesiuni de consiliere vocațională individuale și de grup, planuri de acțiune concrete, medierea pe piața muncii pentru cei 50 de tineri.


Fiecare tânăr/ă a beneficiat de suport personalizat, de recomandări specifice nevoilor și intereselor lui/ei profesionale.

bottom of page