top of page

Proiect Swimathon 2022

Descriere proiect

Dorim să oferim tinerilor și adulților un centru de resurse vocaționale (cărți, consilier vocațional, mentori, materiale specifice meseriei) în care ei să se simtă ghidați și ajutați să treacă peste stările de neîncredere și anxietate resimțite în ultimii 2 ani. În acest spațiu vor avea posibilitatea să își cunoască abilitățile, să cunoască tineri cu aceleași pasiuni, mentori, să participe la ateliere practice.

Vor putea găsi un spațiu de inspirație și experimentare. Dorim să strângem fonduri la această ediție Swimathon 2022 pentru a putea acoperi cheltuielile legate de funcționarea acestui centru.

Nevoia/problema căreia îi corespunde proiectul

   Experiența noastră din ultimii doi ani de interacțiune mai mult online cu beneficiarii arată limitările majore ale acesteia față de întâlnirile fizice. Aceștia(tineri și adulți) simt nevoia de a se întâlni față în față într-un spațiu în care să poată beneficia de empatie, de socializare.       

   Mulți deși au terminat un curs au nevoie să practice meseria, să interacționeze cu colegii lor de la curs și să găsească spațiul de exprimare și clarificare a dilemelor legate de parcursul lor profesional.

    Venim în sprijinul lor cu mentori, ateliere practice pe meserii (cofetărie, frizerie, croitorie), ateliere de grup de consiliere vocațională dar și ateliere de dezvoltare personală. În plus, pentru cei ce nu pot veni la atelierele deja stabilite vom oferi zilnic posibilitatea de a găsi un consilier vocațional în centru.
 

Rezultate dorite în urma implementării proiectului

  • 50 de beneficiari direcți tineri și adulți

  • 150 de beneficiari indirecți

  • organizarea a 6 ateliere vocaționale de grup

  • 50 de persoane consiliate vocațional

  • organizarea a 4 ateliere tematice pe meserii

  • oferirea accesului la resurse vocaționale zilnic (cărți, materiale online, consilier vocațional)

Daca proiectul de mai sus rezoneaza cu dvs, atunci am aprecia daca ati fi alaturi de noi cu o mica donatie prin linkul secure de mai jos (perioada 19 mai  - 10 iulie 2022)

https://swimathonbucuresti.ro/doneaza/ro/echipa/prometeu-angels

Ocean
bottom of page